kozmetički tretman ledja - dermatološka ordinacija k2 derma novi sad
Medicinski tretman leđa - dermatološka ordinacija K2 Novi Sad

Kako izgleda higijenski tretman leđa

Kozmetologija

Pored problematične kože lica, često se javljaju u praksi lekari i problematiča koža na leđima. Zbog velikog broja žlezdi na područiju leđa, koža je podložna nastanku mitisera i akni koji za sobom ostavljaju fleke i ožiljke. Pacijenti sa takvom problematikom zahtevaju higijenski tretman leđa koji podrazumeva dubinsko čišćenje kože od svih oblika nečistoće.

Cilj tretmana je smirivanje postojećih i sprečavanje novih upalnih procesa, kao i daljeg oštećenja kože i priprema za aplikaciju savetovane kućne terapije u vidu losiona, gelova ili krema. Sve to zajedno dovodi do uspešnog lečenja i omogućava da i kože tela bude negovana. Tretman čišćenja leđa osvežava i oživljava kožu leđa. Odličan je ukoliko prolazite kroz proces čišćenja ili imate upalne procese na leđima. Dubinsko čišćenje leđa je pročišćavajući tretman, kojim kožu oslobađamo od nakupljenih nečistoća i mrtvih ćelija, viška nakupljenog sebuma i različitih upalnih procesa, a to je osnova svake dalje nege.

Koliko je potrebno da bi se videli rezultati?

Potrebno je uraditi jedan tretman sa razmacima od mesec dana. Tačan broj tretmana određuje lekar specijalista. Tretman se koristi i kao dopuna za održavanje kože leđa uz propisanu terapiju od strane lekara.

Ako je potrebno, može se uključiti i tretman  elektroforeze  lokalnim antibioticima koja bi se aplikovala u slučaju težeg oblika akni. Aplikacijom antibiotika sprečavamo dalji upalni proces i stvaranje novih akni.

Medicinski tretman leđa - cenovnik
Medicinski tretman ledja 6.000 RSD

Medicinski tretman leđa - Najčešće postavljana pitanja

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO DA SE POSTIGNE ŽELJENI EFEKAT?
DA LI JE TRETMAN BOLAN?
ŠTA MOŽEMO OČEKIVATI NEPOSREDNO NAKON TRETMANA I KAKO SE TREBAMO PONAŠATI?