Lipoliza - dermatološka ordinacija K2 Novi Sad

Lipoliza predstavlja razlaganje lipida. Lipoliza je danas jedan od najefikasnijih tretmana u estetskoj medicini za oblikovanje tela.

Kontaktirajte nas i zakažite tretman već danas!
Lipoliza

Prednost lipolize u odnosu na druge tretmane je u tome što se lipolizom trajno uklanjaju masne ćelije, oodgovarajućim preparat koji se unosi direktno u masno tkivo, čime se razgrađuje membrana masnih ćelija i ona time trajno razlaže i uklanja. Injekciona lipoliza hemijski smanjuje broj masnih ćelija oko mesta ubrizgavanja.

Kako lipoliza deluje?

Aktivne supstance, nazvane fosfatidil holin i deoksiholna kiselina, koje se ubrizgavaju tankom iglom direktno u masno tkivo, dovode do poremećaja i smrti masnih ćelija. Pomoću mezoterapijske lipolize možete na bezbolan i siguran način ukloniti masno tkivo sa stomaka, bokova, zadnjice, ruku ili nogu.

lipoliza tretman - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad - cena tretmana

Razlozi zbog kojih pacijenti žele injekcijsku lipolizu?

Nehirurški kandidati i pacijenti zainteresovani za nehirurški pristup koji žele da uklone masne naslage mogu biti zainteresovani za lipolizu injekcijom.

Postupak injekcione lipolize:

Nakon što je lokalna anestezija ubrizgana, precizna količina leka se ubrizgava u mreži koja je prethodno obeležena na koži stomaka, bokova, zadnjice, ruku ili nogu. Aktivne supstance se ubrizgavaju kao jedan tretman.

lipoliza - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad - cena tretmana

Lipoliza cena
Lipoliza 1 regija 9.400 RSD

Lipoliza - najčešće postavljana pitanja

Kakvi su rezultati injekcijske lipolize?
Koji su rizici injekcijske lipolize?
Ko nije kandidat za injekcijsku lipolizu?