Laserski lifting lica – dermatološka ordinacija K2 Derma

Laserski lifting lica je laserska procedura koja zatezanjem kože smanjuje bore, odnosno vidljive znakove starenja na licu i vratu. Njime se zateže koža lica i vrata do željene čvrstine i forme.

Laserski lifting lica podrazumeva zatezanje kože u predelu oko očiju, otklanjanje nazolabijalnih bora, podizanje podbratka i poboljšanje kompletnog tonusa kože. Nakon tretmana koža će izgledati mladoliko, a bore će nestati na duži vremenski period.

Zašto je lifting lica tražen?

Starenje je normalan, prirodan proces, koji se najpre vidi na licu. Znakovi starenja najčešće se ogledaju u opuštenosti kože lica i vrata, produbljivanju nazolabijalne brazde, stvaranjem vidljivih bora na čelu i oko očiju. Menjaju se konture i sa lica se gubi masno tkivo, dok se na vratu nakuplja i stvaraju se depoi. Starenje je vidljivo i u predelu brade. Opušteni su i koža i mišići, kao i mišići vrata koji se formiraju u obliku jedne ili dve trake.

S obzirom na to da na proces starenja utiču i način života, stres, ishrana i genetika, ne treba da čudi što osobe istih godina imaju različit broj bora. Ono što nam je svima zajedničko jeste da će nakon 30. godine koža postati manje elastična, suvlja i teže će podnositi uticaj spoljnih faktora.

Kako se liftingom mogu uspostaviti mladalačke konture na licu i vratu, vraćaju se i mladalački izgled, svežina, a samim tim i samopouzdanje.

Zato je laserski lifting lica jedna od najtraženijih procedura na svetu, koju uspešno primenjujemo i u našoj ordinaciji.

laserski lifting lica - dermatolog dr Bojana Spasić Novi Sad

Laserski lifting lica Harmony XL Pro laserom

Primena ClearLift sonde Harmony XL Pro lasera
Da li laserski lifting lica boli i ima li neželjenih efekata?
Koliko tretmana je potrebno?
Može li se laserski lifting lica kombinovati sa drugim tretmanima?

Laserski lifting lica - cenovnik
Laserski lifting lica  17.500 RSD