mezoterapija lica - cena tretmana - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad

Mezoterapija - dermatološka ordinacija K2 Novi Sad

Mezoterapija - Da li znate da je mezoterapija jedan od najtraženiji tretman lica i tela u poslednjih par godina? To je metoda podmlađivanja, gde su rezultati vidljivi vec nakon prvog tretmana.

Anti-Aging
Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je savremena metoda podmladjivanja koze koja se koristi u estetskoj medicine. Predstavlja medicinski postupak u kojem se veoma male količine vitamina, minerala i aminokiselina ubrizgavaju u mezoderm (srednji sloj kože), i samim tim povecavaju aktivnosti fibroplasta.

Mezoterapija je otkrivena 1952. godine kada je francuski lekari prvi put upotrebljavaju za ublazavanje bolova, da bi kasnije postala glavna metoda za rejuvenaciju koze, poboljsanju izgleda vrata, kao i kod smanjivanja obima celulita i masnih naslaga. Uspesnu primenu mezoterapije vidimo i kod pospesivanja porasta kose.

MEZOTERAPIJA MOŽE BITI
INVAZIVNA – Kada se radi iglicama NEINVAZIVNA – Mezoporacija
mezoterapija kose - cena tretmana - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad
mezoterapija - cena tretmana - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad

Mezoterapija je medicinski postupak u kojem se male količine razlicitih preparata ubrizgavaju u mezoderm (srednji sloj kože) . U zavisnosti od toga koje preparate koristimo, postižemo različite rezultate. Razliciti viamini i kiseline se mogu ubrizgavati u kožu tankim iglicama ili se mogu unositi uz pomoć aparata. Kokteli koji ce se ubrizgavati pomocu iglica se određuju po strogo poznatim i svetski priznatim protokolima, uzimajući u obzir stanje koze lica, vrata ili tela, koje se tretira, mesto i zeljeni efekat koji se treba postići. To znači da lekar za svakog klijenta priprema poseban izbor koktela vitamina, kiselina, kao i šemu lečenja.

Specijalni mezoterapijski kokteli se ubrizgavaju u kožu veoma tankom iglom na svakih 0.5-1.5., samim tim je procedura bezbolna. Potrebno je ubrizgati male količine tačno određenih supstanci u lokalizovana područja. Postupak traje 20-30 minuta uz minimalane neudobnosti.

Mezoterapija daje ODLIČNE rezultate prilikom: uklanjanja finih bora, ožiljaka, fleka i neujednačenog tena, i to na: licu vratu, dekolteu čelu

Mezoterapija lica

Standardni tretman lica obavlja dermatolog specijalista koji je prosao kroz obuku izvodjenja tretmana. Koristeci tanku iglu, aplikuju se razlicit aktivni sastojci kao sto su hijaluronska kiselina, vitamini A, B, C, E, i K i razliciti minerali. Broj injekcija i sastav koktela  vam se ubrizgava u kozu je individualan za svaku osobu. Pacijent koji je uradio mezoterapiju lica, u zavisnosti od  mesta na kojem je izvršen tretman, treba da  ga ponovi  u roku od dve nedelje. Injekcije se aplikuju na maloj udaljenosti i u malim dozama. Posle tretmana može da se desi da se na tretiranim mestima pojavi crvenilo i otok koje je prolaznog karaktera i nestane za par sati. Na predlog dermatologa možete da koristite kreme koje će vam pomoći ako dodje to crvenila i otoka. Mezoterapija lica može da pomogne u smanjenju masnih naslaga ispod brade.

Mezoterapija kose

Mezoterapija podstiče rast novih vlasi, utiče na smanjenje gubitka kose, obnavlja i ojačava folikul dlake, vraća živost i sjaj kosi. Tretman mezoterapije kose je veoma jednostavan i brz. Iglam, rolerom ili dermapenom u kožu glave se aplikuju preparat. Ti preparat su kombinacija aminokiselina, koenzima i  hijaluronske kiseline koja je prirodni sastojak ljudske kože. Kao rezultat dobijamo regenerisanu i obnovljenu kosu.

Mezoterapija tela

Mezoterapija tela se koristi u borbi protiv nagomilavanja masnih naslaga i celulita. Prilikom ove procedure, specijalnom, tankom iglom, direktno u masne naslage i celulit, unosi se koktel aktivnih supstanci. Ove aktivne supstance, pored toga što doprinose smanjenju kilaže i detoksikacije tela, takođe, utiču na smanjenje obima, baš na željenim mestima! Doza koktela i broj potrebnih tretmana je individualan.

Mezoterapija cena
Mezoterapija lica 8.000 RSD
Mezoterapija lica, vrata I dekoltea 12.000 RSD

Mezoterapija - Najčešće postavljana pitanja

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO DA SE POSTIGNE ŽELJENI EFEKAT?
DA LI JE TRETMAN BOLAN?
ŠTA MOŽEMO OČEKIVATI NEPOSREDNO NAKON TRETMANA I KAKO SE TREBAMO PONAŠATI?
Za koga nije preporučljiva mezoterapija lica?