dermapen tretman lica - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad
Šta je Dermapen?

Dermapen tretman - dermatološka ordinacija K2 Novi Sad

Dermapen je kozmetički tretman mikro-iglicama, koji doprinosi zarastanju bez ožiljaka i pomaže prirodnu proizvodnju kolagena u koži kako bi se poboljšao izgled ožiljaka, ožiljaka od akni, strija, bora, pigmentacija i podmlađivanje kože.

Derma Roler

Koje su prednosti Dermapena?

Dermapen je efikasan način za uklanjanje ožiljaka od akni i nesavršenosti na koži. Najveća prednost ovog tretmana jeste poboljšanje ukupnog tonusa i teksture kože nakon tretmana, uz minimiziranje pojavljivanja pora na koži, smanjenje površinskih bora i smanjen izgled strija.

dermapen - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad

Kako funkcioniše Dermapen?

Dermapen funkcioniše kao metod probijanja kože koji koristi mikro-igle da se kreće gore-dole po koži, praveći mikro-ožiljke. Mehanizam unutar Dermapena izaziva stimulaciju zdravog kolagena i male ubode na koži kako bi se omogućilo da se hranljivi sastojci apsorbuju u duboke slojeve kože. Proces Dermapena je brz i stoga ne oštećuje dermalne slojeve kože.

Dermapenom se tretiraju sledeći problemi:

Ožiljci od akni; Hiperpigmentacije (fleke na koži); Opadanje kose; Smanjivanje strija; Starenje kože; Sužavanje pora; Revitalizacija umorne kože; Poboljšanje teksture kože; Podmlađivanje
dermapen - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad

Dermapen cena - dermatološka ordinacija K2 Derma Novi Sad
Dermapen sa dermakoktelima 9.400 RSD

Najčešće postavljana pitanja o Dermapenu

Da li je Dermapen isto što i Microneedling?
Da li Dermapen boli?
Koliko je tretmana potrebno uraditi?