Hijaluronski fileri - Dermatološka ordinacija K2 Novi Sad

Hijaluronski fileri su sterilni, biorazgradivi, prozirni gelovi. Nisu trajni i veoma retko izazivaju alergije što im daje veliku prednost u odnosu na ranije (više) korišćene silikonske filere.

Hijaluronskim filerima se mogu tretirati gotovo sve regije na licu, vratu, dekolteu, šakama.

Hijaluronski fileri se koriste za umanjenje znakova starenja, smanjenje bora i vraćanje mladalačkog sjaja vašem licu.

Povećanje i korekcija usana hijaluronom

Starenjem naša koža prolazi kroz razne promene. Spoljašnji faktori, kao što je izlaganje suncu, doprinose promenama kože. Ona gubi mladalački izgled, elastičnost i postaje naborana.

Nakon 30. godine života u koži počinje da opada količina hijaluronske kiseline. Hijaluron je zapravo složeni molekul, nalazi se u vezivnom tkivu naše kože i obavlja značajne funkcije kao što je hidratacija kože, održavanje tonusa i neutralizacija slobodnih radikala.

S obzirom na činjenicu da je hijaluronska kiselina sastavni deo našeg organizma, hijaluronski fileri se mogu koristiti bez rizika po zdravlje.

hijaluronski fileri-hijaluron usne-korekcija usana hijaluronom-hijaluron usne - hijaluronski fileri - dermatološka ordinacija k2 derma novi sad
hijaluronski fileri - korekcija usana hijaluronom - hijaluron usne hijaluron usne - hijaluronski fileri - dermatološka ordinacija k2 derma novi sad

Kako deluju hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri su gelovi glatke konzistencije. Sastoje se od hijaluronske kiseline, koja se nalazi u koži, daje joj volumen i hidrira je. Nakon aplikacije hijaluronske kiseline ispod kože, ona će povratiti volumen, a bore će nestati potpuno prirodno.

Za šta se koriste hijaluronski fileri?

Indikacije za primenu hijaluronskih filera su brojne. Najčešće indikacije su:

popunjavanje bora, konturisanje i povećanje usana, podmlađivanje lica i dekoltea, korekcija nosa, uklanjanje podočnjaka, konturisanje jagodica, podmlađivanje šaka, podizanje obraza. uklanjanje nazolabijalnih bora.

Hijaluronski fileri cena
Hijaluronski fileri (1ml) 26.400 – 30.000 RSD

Najčešće postavljana pitanja

Koje hijaluronske filere koristimo?
Kada je vreme za tretman hijaluronskim filerima?
Kako izgleda tretman?
Šta (ne) treba raditi nakon tretmana?
Koliko traje efekat hijaluronskih filera?
Koje lekove treba izbegavati pre tretmana?
Koje su kontraindikacije za primenu hijaluronskih filera?