Lasersko uklanjanje vena i kapilara – dermatološka ordinacija K2 Derma

Lasersko uklanjanje vena i kapilara jedina je efikasna nehirurška metoda, koja služi da se te nesavršenosti uklone. Boja im je intenzivna, ukoliko su na licu šminka ih teško pokriva, a po nogama izbijaju i kroz ženske čarape, te kod nekih osoba nepovoljno utiču i na samopouzdanje.

Iako se svakodnevno reklamiraju, kreme za tu namenu neće biti delotvorne, jer za razliku od lasera, ne mogu da prodru dovoljno duboko, kroz sve slojeve kože.

Lasersko uklanjanje vena i kapilara uz Harmony XL Pro laser

Iako se pacijenti najpre javljaju zbog narušene estetike treba napomenuti da se odlaganjem rešavanja ovog problema smanjuje mogućnost potpunog izlečenja, a potencijalna pojava komplikacija postaje sve veća.

Ipak, rešenje postoji. Lasersko uklanjanje vena i kapilara pokazalo se delotvornim primenom Harmony XL Pro lasera, kompanija Alma, koji koristimo u našoj ordinaciji i za druge tretmane poput laserskog ukanjanja tetovaža, mladeža, stija, itd.

Talasna dužina od 1064 nm ovog lasera služi za koagulaciju vaskularnih lezija. Ona ima veću dubinu prodiranja, a produženo trajanje impulsa pruža snažno zagrevanje koje omogućava lečenje dubljih lezija, koje se inače ne mogu ciljati kraćim talasnim dužinama.

Harmony XL Pro poseduje aplikator koji ima jedinstven pogled otvorenog ugla sa ciljanim snopom koji znatno poboljšava vizualizaciju krvnih sudova ispod kože.

Tehnologija istovremenog kontaktnog hlađenja hladi kožu tokom tretmana, minimizirajući rizik od nuspojava i rezultirajući ugodnijim tretmanom za pacijente.

laserski tretmani - lasersko uklanjanje tetovaža - alma harmony xl pro - dermatološka ordinacija k2 Derma Novi Sad

Zašto nastaju izražene vene i kapilari?

Lasersko uklanjanje kapilara i vena
Dye VL laserska sonda za lasersko uklanjanje vena i kapilara
Minimalni neželjeni efekti laserskog uklanjanja vena i kapilara
Lasersko uklanjanje vena i kapilara cena i potreban broj tretmana

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da saznate više od laserskom uklanjanju tetovaža i fantastičnom Harmony XL Pro laseru slobodno nas kontaktirajte. Pružamo najviši nivo stručnosti, nege i brige o našim pacijentima, bez obzira na tretman koji vam je potreban, bilo da je to uklanjanje tetovaže ili lečenje akni, lasersko uklanjanje ožiljaka ili mladeža, ili pak neki od savremenih anti-aging tretmana poput mezoterapije, derma pen-a ili hijaluronskih filera.