Lasersko uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža jedna je od natraženijih usluga u našoj ordinaciji s dolaskom proleća. Do leta svi žele da izgledaju što bolje i da se oslobode tetovaža koje su nepromišljeno uradili u mladosti, koje su vremenom izbledele, dosadile ili koje i nisu ispale baš onako kako su zamislili.
Setite se samo nekadašnjih precrtanih imena bivših ljubavi. Uz obavezno JNA na grudima vojnika često je pisalo: Sneža – precrtana, Ljilja – precrtana, Goca – srce. Zaista je smešno i srećom, sada je uz lasere to davna prošlost.

Lasersko uklanjanje tetovaža uz Harmony XL Pro laser

Lasersko uklanjanje tetovaža je najsigurniji i najefikasniji metod za uklanjanje starog mastila iz kože, koji je danas dostupan. U pitanju je neinvazivan tretman koji cilja samo na tetovažu i ostavlja okolnu kožu netaknutom.

Lasersko uklanjanje tetovaža uz Harmony XL Pro laser trenutno je ubedljivo najdelotvornije u odnosu na sve svetske trenutno dostupne lasere. Taj laser je efikasan na različitim vrstama tetovaža, bilo da su one profesionalne ili amaterske, čak i na onim velikim i punobojnim.

laserski tretmani - lasersko uklanjanje tetovaža - alma harmony xl pro - dermatološka ordinacija k2 Derma Novi Sad

Kako Harmony XL Pro laser uklanja tetovaže?

Koliko traje tretman i koliko ih je potrebno?
Boli li lasersko uklanjanje tetovaže i da li je bezbedno?
Nega kože nakon laserskog uklanjanja tetovaže
Lasersko uklanjanje tetovaža - cena

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da saznate više od laserskom uklanjanju tetovaža i fantastičnom Harmony XL Pro laseru slobodno nas kontaktirajte. Pružamo najviši nivo stručnosti, nege i brige o našim pacijentima, bez obzira na tretman koji vam je potreban, bilo da je to uklanjanje tetovaže ili lečenje akni, lasersko uklanjanje ožiljaka ili mladeža, ili pak neki od savremenih anti-aging tretmana poput mezoterapije, derma pen-a ili hijaluronskih filera.